Sisällön tarjoaa Blogger.
torstai 13. joulukuuta 2012

Pacific Rim traileri

Vaikka scifi onkin varsin marginaalinen genre elokuvien saralla, välillä siltäkin saralta tulee varsin massiivisella budjetilla tehtyjä toimintaelokuvia. Jos nyt perus supersankarimäiskeet jätetään pois, niin viime vuosien eeppisimpien budjettien mäiskintöjä ovat edustaneet Mattelin lelusarjaan perustuvat Transformes-mäiskinnät, joiden ensimmäinen osa olikin varsin onnistunut ihan jo skidinä näitä jättirobotteja fanittaneen silmissäkin. Jälkimmäisistä en sitten olekkaan enää niin samaa mieltä. Jättiläismäisiä robotteja tarjoilee myös ensi kesän varmasti yksi suurimmista hiteistä, kun nykyään pääosin fantasian ja sarjakuvafilmatisointien parissa pääasiassa kunnostautuneen, meksikolaissyntyisen Guillermo del Toron ohjaama muukalaishyökkäyselokuva, Pacific Rim saapuu elokuviin. Ensi-ilta Pacific Rimmillä on Yhdysvalloissa 13.7. ja sen verran ison kalibeerin elokuvasta on kysymys, että eiköhän se ensi-ilta myös täällä ole samoilla nurkilla.

Trailerin perusteella tarina vaikuttaa seuraavanlaiselta: muukalaiset hyökkäävät Tyynenmeren pohjassa olevan portaalin kautta ihmiskunnan kimppuun ja ihmiskuntaa puolustamaan on dedikoitu joukko erehdyttävästi piirteitä Neon Genesis Evangelionista ja Transformersista lainaavilla taisteluroboteilla puolustava eliittijoukko. Hirviöt ovat lentotukialuksen kokoisia, Gloverfield-hirviöitä, jotka näyttävät pistelevän heittämällä poskeensa Amerikan länsirannikon kaupunkeja. Varsin yllätyksellinen tai mitään elämää suurempia juonikäänteita tarjoava elokuvahan ei Pacific Rim ole, mutta sentään teknologiapornoa näyttää sentään olevan tarjolla varsin runsaassa mittakaavassa.

Mielikuvan luominen trailerin perusteella on yleensä iso virhe, moni leffa kun on jo osoittanut sen olevan vähintään tyhmää. Mutta suuntaa traileri varmsti kuitenkin antaa tulevasta. Katsokaa itse:



0 kommenttia: