Sisällön tarjoaa Blogger.
tiistai 6. marraskuuta 2012

Dredd 3D erikoisnäytökset osa FS Filmin uutta kokeilua?

Dome.fi uutisoi jokunen päivä sitten Dredd 3D:n erikoisnäytöksistä FS Filmin edustajan kommentin kera. FS Film päätti kääntää leffan tuomisen vain muutamaan erikoisnäytökseen näin:

Dredd 3D on meille kokeilu marginaalielokuvien julkaisumahdollisuuksista. Haluamme nähdä voiko ja kannattaako elokuvaa laittaa kankaalle lokalisoimatta sitä (ilman valtavia panostuksia) tiettyä pientä, mutta aktiivista ryhmää varten. (Tiina Virtanen, FS Filmin tiedottaja)
Ihan hieno ajatus, joskin ikävää sinänsä, ettei tässä yhteydessä toki haluttukaan mainita sitä, että syynä erikoisnäytöksiin taisi olla aika pitkälti Riku Ruohomäen luotsaaman "Dredd 3D elokuvateattereihin"-facebook ryhmän lähes ylitsevuotava painostus. Vaikea olisi kuviella, että kun ensimmäistä kertaa ainakin minun kohdallani tulee vastaan näin aktiivista toimintaa jonkin elokuvan saamiseksi elokuvateatteriin, niin levittäjäfirma saakin yhtäkkiä päähänsä lähteä kokeilemaan kokeellisempaa tuotantoa erikoisnäytöksillä.

Niin tai näin, tämä voi olla silti aivan sairaan hyvä asia. Varasinkin suurien elokuvatehtaiden ulkopuolella kun tehdään paljon vaihtoehtoista elokuvaa, jolle löytyy suuriakin kannattajakuntia. Toivonkin hartaasti kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että tämä FS Filmin tiedottajan kommentti ei ole vain tyhjänpäiväistä lätinää, vaan FS Film on tosissaan suunnittelemassa vastaavanlaisien erikoisnäytösten tuomista jatkossakin. Varsin ihanteellinen tilannehan olisi, jos FS Film saisi Finnkinon kanssa aikaiseksi jonkinlaisen vakiintuneen vaihtoehtonäytöksen, vaikkapa säännöllisesti kerran kuukaudessa. Elokuviahan riittäisi tällaiseenkin aivan varmasti pilvin pimein. Ja vielä paremmaksihan tämän konseptin saisi, jos edellä mainitut tahot loisivat kanavan kuunnella asiakkaiden toiveita sen osalta, mitä elokuvia he haluaisivat näissä näytöksissä nähdä.

Vain aika näyttää, tuleeko tästä mitään. Toivotaan parasta.

http://dome.fi/elokuvat/ajankohtaista/judge-dredd-3d-elokuvan-tuominen-suomeen-on-osa-fs-filmin-uutta-kokeilua

0 kommenttia: